Kwaliteitsmanagement

Keuze in kwaliteit linnen

U krijgt bij Romi Laundry Services de keuze uit verschillende gamma’s huurlinnen: Classic, Luxe, Prestige of customised. We leggen u cijfers over de wastesten en krimpgedrag voor, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw linnenbeheer.

Kwaliteit van a tot z

Elke behandeling staat in het teken van kwaliteit. We inspecteren nieuw linnen dat binnenkomt, doen aan preventief onderhoud en hebben een procedure voor zwaar bevuild linnen. Ontvangen we linnen dat niet conform aan onze standaard is, dan analyseren we het grondig. En hebt u klachten? We behandelen ze aandachtig en professioneel.

Cijfers over kwaliteit linnenwasserij

Dankzij onze voortdurende monitoring krijgt u van ons via de cloud rapporten over bewassing en rotatie van linnen. Dat stelt u in staat om een correcte benchmarking te doen als u vergelijkt met de wasprestaties van sectorgenoten.

Advies over kwaliteit linnen wassen

Hoe blijft de kwaliteit van het linnenbeheer op topniveau voor uw organisatie? Dankzij onze cijfers en ervaring bent u zeker dat u de beste keuze maakt. Wilt u daarover eens praten? Neem contact met ons op.